Új Jelszó Kérése

Ékszer cikkek

A magas sarkú cipő, a ridikül és a rúzs, valamint ékszerek mellett nagyon fontos egy harmonikus illatfelhő is, legyen az jázmin, rózsa, szantál, levendula vagy bármilyen illat, amellyel a hölgyek mindenkit bűvöletbe ejt.

Folytatjuk a parfümök történetét. További jó olvasást kívánunk.

Biztos sokaknak a polcán sorakoznak a parfümök, a hölgyeknél a fürdőszobája tele van MEXX, Dolce&Gabanna, vagy éppen Chanel parfümmel. Mindenkinek megvan a saját kedvenc illata. Azt viszont kevesen tudják, hogy eleve honnan erednek ezek a kreatív illat eszenciák, melyeket olyan divatházak zsenijeik találták ki, mint amilyen a Hugo Boss, Armani, vagy esetleg Kalvin Clein.

Megfizethetetlen és elérhetetlen, de mégis szeretünk róluk álmodozni. Gyönyörű ékszerek szerte a világon, a felső tízezer tulajdonában.

 

Cikkünk második részében bemutatjuk a következő ékszert:

 

Megfizethetetlen és elérhetetlen, de mégis szeretünk róluk álmodozni. Gyönyörű ékszerek szerte a világon, a felső tízezer tulajdonában.

Első részben bemutatjuk a következő ékszert:

 

Előző cikkünkben bemutattuk az ujjtetoválás divatját és annak hátrányát. Ennen a cikkben pedig következik a gyűrű előnyei és hátrányai.

Jó olvasást kívánunk.

 

Emlékeznek a „Shhh” tetoválás őrületére, mely sok híresség varratta az ujjára a csitító üzenetet?

Ha szeretnél igazán divatosan öltözködni, a karkötőt sem kell otthon hagynod. Ez a kis kiegészítő képes feldobni az egész ruházatod, teljesen más, egyedi megjelenést ad. Nem szükséges kirívónak, sokszínűnek, drágakövekkel telerakottnak lennie. Itt kifejezetten igaz lehet az a mondás, hogy a kevesebb néha több. A letisztult vonalakkal rendelkező ékszerek a kézfejre irányítják környezete figyelmét.

Az Ékszer horoszkóp, avagy mit viselj horoszkópod szerint 1. részben megismerkedhettünk a kos, bika, ikrek, rák,oroszlán és szűz csillagjegyekkel.Most következik a cikk folytatása is. Jó olvasást kívánunk önnek.

 

Bizonyára Ti is voltatok már olyan helyzetben, hogy nem tudtátok mit vegyetek valakinek szülinapra, névnapra, vagy netán karácsonyra. Ebben az esetben jó stratégiának számít, ha elolvassátok az illető horoszkópját, mert abból nagyon hasznos információkat megtudhattok. Megismerhetitek az általános személyiségjegyeit, a tulajdonságait, s ez alapján megtudhatjátok, hogy milyen meglepetésnek örülne a legjobban.

 

Az XP ékszer bemutatja, hogy horoszkóp szerint milyen ajándékkal kedveskedj szeretteidnek.

A Hogyan válasszuk ki a megfelelő ékszert? 1. részből megtudhattunk, hogy milyen alkalomra, milyen ékszert válasszunk kedvesünknek, szeretteinknek, nem feledkezve el az anyagi lehetőségekről sem. Most következik a cikk folytatása is, amikor megtudhatjuk, milyen fémből készüljön, milyen kövezetű legyen az ékszer, végül pedig mikor lenne jó átadni az ékszert.

Szeretné kedvesét meglepni egy gyönyörű ékszerrel, azonban ötlete sincs, hogy álljon neki? Kalauzunk révén szeretnénk megkönnyíteni a megfelelő ékszer kiválasztását.

 

Egy egyszerű fülbevalóval feldobhatjuk a külsőnket, akár hétköznapokra, akár különleges alkalmakra. Fontos, hogy minden alkalomra legyen olyan fülbevaló, ami még az egyszerű összeállítást is különlegessé varázsolja.

Íme, pár érdekesség kedvenc ékszereinkről

 

A nők többsége nap, mint nap szinte már rituálisan választja ki, hogy miben jelenjen meg másnap. De hiába a nagy gonddal kiválasztott összeállítás, ha egy rosszul megválasztott nyaklánccal agyon csapjuk megjelenésünket.

Ha elolvassa cikkünket és megfogadja tanácsainkat, akkor garantáljuk, hogy tökéletes lesz!

2016.10.18 13:46

Mióta világ a világ, az ember szereti és szeretné feldobni külsejét és ezáltal is kifejezésre juttatni egyéniségét. Ékszereket már az Ősidőkben is viseltek az emberek. Az egyik legrégebbi lelet, mely erre utal, közel hetvenötezer éves. Eleinte az ékszerek a státuszt és a rangot voltak hivatottak kifejezni, míg napjainkban az ékszerek többsége csupán esztétikai célokat szolgál.

Talán emlékeznek nagymami és/vagy anyuka ékszereire, azokra, amelyeken egy-egy állatfej vagy állatalak látható, mint például a nagy macskás medálok, szarvas agancsos gyűrűk, valamint a nagyon díszes pávás brossok. Emlékszem gyerekkoromban sokat játszottam a nagyi ékszereivel, akár tetszett a nagyinak, akár nem.

2016.06.13 15:28

Az indián ékszerek története még az európaiak megérkezése előtti időkből ered. A réz abban az időben fontos volt alapanyag volt az indián kereskedelemben.

A gyűrű vásárlása előtt meg kell határozni, hogy milyen méretet válasszunk. Természetesen, ha nem sikerül a helyes méret kiválasztása, akkor webáruházunk kicseréli a gyűrűt.

2016.04.30 12:22

Az ékszer korai története

 

Az ékszer megjelenésének első jelei az afrikai emberekre mutat vissza. Lyukasztott csiga héjakból, nyaklánchoz készült gyöngyöket fedeztek fel Blombos Cave-en. Az ékszert feltételezhetően 75.000 évvel ezelőtt készítették.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.