Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló

1

Hírlevél
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Parfümök

Fő kategória >Parfümök

 Különleges alkalom?

Vagy semmi különleges, csak úgy meglepné párját?

Vagy szeretné elérni a párjánál, hogy meglepje Önt?

Vagy egyszerűen csak megajándékozná magát, mert megérdemli?

 

Bármelyik is legyen, mi kizárólag minőségi parfümöket ajánlunk válaszként minden helyzetre.

 

Egy emberről a küllemén, ízlésén, viseletén vagy a sminkén kívül jórészt az illata árul el róla, ha jól választjuk ki a parfümünket kedvező hatással lehetünk a környezetünkben lévőkre, de ha a kiválasztott illat nem tükrözi személyiségünket, könnyen fordított hatást válthatjuk ki. 

 

És ne feledje, a tökéletes illat viselése magabiztossá tesz és jót tesz a környezetének.

„Hova kell a parfümöt fújni – kérdezte tőlem egyszer egy fiatal nő. Azt válaszoltam neki, hogy oda, ahova csókot szeretne kapni.”

(Coco Chanel)


6 termék
Férfi parfümök
1 termék
Női parfümök


Kizárólag 100%-ban eredeti, minőségi és márkás parfümöket valamint, hogy az átlagos bolti áraknál sokkal kedvezőbb árakat biztosítsunk.

NINCS UTÁNZAT, NINCS MÁSOLAT, NINCS ÁTVERÉS.

 

Garancia

 

Garancia érvényesítsének a folyamata: a csomag átadását követően, bontsa ki és vizsgálja meg, hogy azt az illatot kapta-e, amit megrendelt az Interneten. Amennyiben nem azok a termékek vannak a csomagban, amiket megrendelt, vagy a parfümök sérülten érkeztek meg a csomagban, kérem jelezzen az ügyfélszolgálatunknak. Ha véletlenül rossz parfümöt küldtünk, vagy szállítás közben megsérült az áru, 3 napon belül díjmentesen kicseréljük. 

 

Az XP Ékszer nem hivatalos forgalmazója az oldalon található Márkáknak, Termékeknek. Az itt megtalálható logók, védjegyek tulajdonjoga a bejegyzett tulajdonosokat illetik, oldalunkon kizárólag a megfelelő precíz és pontos beazonosíthatóság érdekében szerepelnek.

 

Webáruház készítés