Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2016.10.10 12:49

Állatmotívumok a mindennapokban.

Talán emlékeznek nagymami és/vagy anyuka ékszereire, azokra, amelyeken egy-egy állatfej vagy állatalak látható, mint például a nagy macskás medálok, szarvas agancsos gyűrűk, valamint a nagyon díszes pávás brossok. Emlékszem gyerekkoromban sokat játszottam a nagyi ékszereivel, akár tetszett a nagyinak, akár nem.

A nyolcvanas és kilencvenes években pedig a pókos ékszereket nemcsak a felnőtt nők viselték, hanem a kislányok is egyaránt, mert akkoriban ez volt a menő, valamint a visszafogottabb igényűeknek népszerű volt a delfin motívumos ékszerek.

Pokos-aranyozott-fulbevalo-feher-kovelPokos-arany-ezust-fulbevalodelfin

Ma már minden van, amit a képzelet testre ölt. A legcukibb tappancsos ékszerektől kezdve egészen az extravagáns ékszerekig. Mindenki találhat az ízlésének megfelelőt, érzékeny lelkű, szerelemre vágyó lánykáknak katicabogaras fülbevaló, merész, feltűnést kereső csajoknak farkasos medál, elegáns nőknek pedig egy aranyhalas karkötő.

Pompas-aranyhalas-logo-diszes-arany-ezust-karkotoTappancs-ezust-rodium-karkotoKaticas-rozsa-arany-fulbevalofarkas

 

Minden állatbarát vásárlónak bemutatjuk az XP-ékszer webshopot, ahol rengeteg állat motívumos ékszereket lehet vásárolni. Termékeink minden nap frissül, így meg szeretnénk mutatni termék készletünk sokszínűségét. Nálunk kifejezheti egyéniségét, és megtalálhatja ízlésének megfelelő ékszerét. Mióta az XP ékszertől rendelek én is ugyanúgy féltem az állatos ékszereimet, mint anno a nagyim a saját ékszereit. Fontos tudni, hogy az ősz színe ékszerben a rózsa arany.

Ne feledjétek: Az ékszerben nincsenek szabályok!

 

Webáruház készítés