Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2016.10.19 11:41

Nyakláncok a tökéletes megjelenéshez

A nők többsége nap, mint nap szinte már rituálisan választja ki, hogy miben jelenjen meg másnap. De hiába a nagy gonddal kiválasztott összeállítás, ha egy rosszul megválasztott nyaklánccal agyon csapjuk megjelenésünket.

Ha elolvassa cikkünket és megfogadja tanácsainkat, akkor garantáljuk, hogy tökéletes lesz!

Összefoglalva: Ugyanolyan fontos az nyaklánc kiválasztása, mint az öltözködésünk.

 

A női nyakláncoknak 7 típusa van, mindegyiknek egyedi neve van

1. Magas gallér nyaklánc (30-33 cm)

Ez a típusú nyaklánc a nyak felső vagy középső részére simuló nyaklánc, ezek lehetnek többsoros gyöngy láncok, vagy nyakperec, vagy akár nyakpánt. Kimondottan elegáns egy V kivágású esetleg csónak nyakú felsőhöz, de pont illik egy vállat szabadon hagyó felsőrészhez is.

Az XP ékszer ajánlata ehhez a típushoz:

magas gallér nyaklánc2. Gallér nyaklánc (35-40 cm)

Ez a nyaklánc típus klasszikus a nyakékek között, hisz sokak szerint ez az optimális hossz, ami nem „fojtogat” és nem is kölcsönöz „lógó” hatást. Ez a nyaklánc hossz a kulcscsonton vagy egy picit felette helyezkedik el. Univerzális, bármilyen alkalomhoz illetve felsőhöz illik.

Az XP ékszer ajánlata ehhez a típushoz:

gallér nyaklánc3. Hercegnő nyaklánc (43-48 cm)

Ez a nyaklánchossz kulcscsont alá ér, amihez tökéleten illik egy medál, mert hossza és súlyelosztása miatt könnyebb viselni is. Ajánlatos mély, kerek valamint szív alakú kivágású felsőkhöz.

Az XP ékszer ajánlata ehhez a típushoz:

hercegnő nyaklánc4. Matiné nyaklánc (50-61 cm)

Ez a típusú nyaklánc a mellvonalig ér. Ez egy elegáns fajtájú nyakék, ami pont illik egy olyan elegáns öltözékhez, mint például egy nadrágos kosztümhöz.

Az XP ékszer ajánlata ehhez a típushoz:

matiné nyaklánc5. Opera nyaklánc (71-86 cm)

Ez a hosszúságú nyaklánc nagyon közkedvelt, mert sokféleképpen lehet viselni. Lehet akár csomót kötni rá, egyenesen hagyni (hadd himbálózzon), vagy lehet két sorba viselni, mint a gallér nyakláncot. Igazán szép és trendi viselet alacsony hölgyeknek, hiszen a hosszú lánc remekül nyújtja az alakot.

Az XP ékszer ajánlata ehhez a típushoz:

opera nyaklánc6. Kötél nyaklánc (100-115 cm)

Ugyan olyan sokoldalú nyaklánc, mint az Opera nyaklánc, csak nemcsak egy, de akár 2-3 csomót is köthetünk rajta. Ezeken a láncokon egyáltalán nincsen kapocs, tehát már csak a fantáziádra kell bízni, hogy szeretnéd viselni. Több sorba, hurkot kötni, de lehet más lánccal is viselni. Egy kis kreativitás és máris beilleszkedett a hétköznapi viselethez.

Az XP ékszer ajánlata ehhez a típushoz:

mókus

Webáruház készítés