Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2016.10.24 08:23

Fülbevaló típusok, amikre minden nőnek szüksége van

Egy egyszerű fülbevalóval feldobhatjuk a külsőnket, akár hétköznapokra, akár különleges alkalmakra. Fontos, hogy minden alkalomra legyen olyan fülbevaló, ami még az egyszerű összeállítást is különlegessé varázsolja.

Íme, pár fülbevaló, ami nem maradhat ki a gyűjteményből:

Bedugós fülbevalók

Számtalan méretben és színekben, valamint formákban lehet kapni, de a legjobb, ha egy apró diszkrétebb párat választasz magadnak. A kis kör, vagy csepp alakú, vagy netán a négyzet alakú lehetnek egyszerűek, ráadásul kis csillogó kövecskével csillogóbbá tehetjük akár a legegyszerűbb szettünket is. Előnye, hogy minden korosztálynak tökéletesen passzol.

Az XP ékszer ajánlata:

bedugós fülbevaló

 

Karika fülbevalók

A karika fülbevalók egyértelműen az alap darabok közé tartozik. A nagyobb változatok a feltűnő, míg a kisebb változatok az elegáns stílusúak. Az egyszerű karika hétköznapi viselethez illik, míg a strassz kövekkel díszített pedig különleges alkalomhoz. Előnye, hogy sose fog kimenni a divatból.

Az XP ékszer ajánlata:

karika fülbevaló

 

Csillár fülbevalók

A csillár fülbevalók, igaz, hogy feltűnőek, de a 3-4 cm-es lógó fülbevalók jól illik egy elegáns estélyi ruhához. A nagyon hosszú és nagyon díszes fülbevalók pedig leginkább bulik alkalmakhoz passzol.

Az XP ékszer ajánlata:

csillár fülbevaló

 

Könnycsepp fülbevalók

A könnycsepp fülbevalók a csillár fülbevalókhoz képest diszkrétebb alternatívája lehet. Természetesen a legszebb változatai a drágakőből készültek, de mostanában már a féldrágaköves vagy a sima kristályos fülbevalók is ugyanolyan elegánsnak számítanak. Viseld bátran irodában, vagy akár egy csodás randira.

Az XP ékszer ajánlata:

csepp alakú fülbevaló

 

Lógó fülbevalók

Minden könnycsepp alakú lógós, de nem minden lógós könnycsepp alakú. Az arcformádhoz illően (következő cikkben olvashatsz róla) válasz egy fülbevalót, és akár egy koktélparti csillogó kelléke lehet.

Az XP ékszer ajánlata:

lógó fülbevaló

 

Pici bepattintós karika fülbevaló

A kicsi bepattintós zárszerkezetes karika fülbevaló, mely körülöleli a fülcimpád, diszkrét megjelenést kölcsönöz egy kis kosztümhöz. Klasszikus darab a mindennapokban és igen népszerű típus. Általában nemesfémből készül és nem jellemző a túldíszítettség.

Az XP ékszer ajánlata:

pattintós karika fülbevaló

 

Gyöngy fülbevaló

A gyöngy mindig is a stílusos nők védjegye marad, így a belőle készült ékszerek az időtlen eleganciát jelképezik. Viselőjének jelképe pedig a tisztaság és ártatlanság. Manapság beszerezhető megfizethető áron gyöngy fülbevalót. Tehát szerezz be egy pár elegáns gyöngy fülbevalót, ha olyan kiegészítőt szeretnél, mely örökül adhatsz majd a lányodnak.

Az XP ékszer ajánlata:

gyöngy fülbevaló

 

Webáruház készítés