Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2016.10.26 10:44

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ékszert? 1. rész

Szeretné kedvesét meglepni egy gyönyörű ékszerrel, azonban ötlete sincs, hogy álljon neki? Kalauzunk révén szeretnénk megkönnyíteni a megfelelő ékszer kiválasztását.

 

A megfelelő ékszer kiválasztása szórakoztató is lehet, nem kell tartani tőle és ennek révén Ön is felmérheti, hogy mennyire ismeri jól kedvesét. Az ékszer választását megelőzően válaszoljon a következő kérdésekre:

Milyen alkalomra szeretnék ékszert ajándékozni?

Születésnap, karácsony, Valentin nap? Esetleg randira? Házassági évforduló alkalmából szeretne egy igazán különleges ajándékot? Figyeljen arra, hogy az egyes alkalmakhoz különböző ékszerek illenek, hiszen nem ugyanolyan gyűrűt választana Valentin napra, mint például egy eljegyzésre.

Milyen a partnerem ízlése? Mikor viselheti az ékszert?

Gondolja át, hogy kedvese milyen ékszereket visel és milyen alkalmakkor? Ez már önmagában sokat elárul partnere ízléséről és stílusáról. Figyeljen partnere reakcióira az ékszerésznél, vagy amikor magazinokat lapozgat, hiszen ezekből az apróságokból kiderül, hogy milyen ékszerre vágyik.

 

Milyen ékszert válasszon?

1. A fülbevaló az egyik legkedveltebb ékszer, hiszen praktikus és elegáns mindennapi kiegészítő.

fülvevaló

2. A gyűrű is a legnépszerűbb ékszerek egyike. A gyűrű ajándékozása egy igazán varázslatos pillanat, mely a szerelmet és a két ember közti köteléket szimbolizálja. A gyűrű általában nem egy egyszerű, hétköznapi ajándék, hanem a két ember közti különleges kapcsolatának jelképe.

gyűrű

3. A medál egy olyan ékszer, mely kifejezi viselőjének a részletekbe menő figyelmét. A megfelelő medál lehet mindennapi viselet; mely méretét és formáját a kiválasztott ruha szabása, dekoltázsa nagyban befolyásolja.

medál

4. A nyakláncok a társasági eseményeken általában kiemelt figyelmet kapnak. Mélyen dekoltált ruhákhoz a kifejezőbb, nagyobb méretű nyakláncok viselését ajánljuk!

nyaklánc

5. A karkötő vagy karperec egy praktikus és divatos kiegészítő, ami bármely alkalomra megfelelő viselet lehet és akár egy sportosabb nőnek is örömet szerezhet vele. A megfelelő méretű karkötő ismérve, hogy körülbelül 10 mm-rel hosszabb, mint kedvese csuklójának kerülete. 

Azonban jó alternatíva lehet akár egy teljes ékszer szett megvásárlása (gyűrűvel, nyaklánccal, medállal és fülbevalókkal); mely darabjaival akár évente több alkalommal is megörvendeztetheti kedvesét.

karkötőkarperec

Anyagi lehetőségek

Olyan ékszert válasszon, mely az anyagi lehetőségeihez illik: határozzon meg egy értékhatárt és ennek megfelelően válasszon. Gondoljon arra, hogy az ékszernek nem csak pénzbeli, hanem érzelmi értéke is van! Kollégáink segítenek Önnek, hogy a kiválasztott kategórián belül megtalálja az elképzeléseinek megfelelő ékszert!

 

Folytatása következik!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ékszert? 2. rész

 

 

Webáruház készítés