Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2016.12.22 09:44

Ékszer horoszkóp, avagy mit viselj horoszkópod szerint 1. rész

Bizonyára Ti is voltatok már olyan helyzetben, hogy nem tudtátok mit vegyetek valakinek szülinapra, névnapra, vagy netán karácsonyra. Ebben az esetben jó stratégiának számít, ha elolvassátok az illető horoszkópját, mert abból nagyon hasznos információkat megtudhattok. Megismerhetitek az általános személyiségjegyeit, a tulajdonságait, s ez alapján megtudhatjátok, hogy milyen meglepetésnek örülne a legjobban.

 

Az XP ékszer bemutatja, hogy horoszkóp szerint milyen ajándékkal kedveskedj szeretteidnek.

Kos (Március 21-Április 19.)

 

Először a kosokkal ismerkedünk meg. Amit az életben fontosnak tart az az ambíció, vinni akarja valamire, ugyanakkor rendkívül alkalmazkodó és szociálisan érzékeny. Főbb jellemzői a robbanékonyság, becsvágy és bátorság. Szereti a változatosságot és a kalandos dolgokat. Öltözködési stílusa még idősebb korában is alapdarab a nadrág és a lezser top, télen pedig a finom kötésű kasmírpulóver, ami alá fel lehet öltözködni. Kedvenc színe a vörös és a fekete. Ha mintás ruhát vásárol, akkor kizárólag a geometriai mintás ruhák jöhetnek nála szóba, valamint a farmer anyagot se vetik meg.

 

Az XP ékszer ajánlata a kosoknak:

kos

Bika (Április 20-Május 20.)

 

A bikák megfontoltak és nehezen lehet befolyásolni. Mereven ragaszkodik a megszokott dolgaihoz. Nem szereti a változatosságot, így ékszert általában magának szokott vásárolni. Minél díszesebb, annál jobb. Nagyon szereti a pompát és a fényűzést nemcsak ékszerekben, hanem otthonában is, amiben pedig a kedvence a skandináv stílusú bútorok. Ékszeriben a levél, vagy virágminták a főbb motívumok.

 

Az XP ékszer ajánlata:

bika

Ikrek (Május 21-Június 21.)

 

Az ikrek kettős természetű, eleven, fürge, kedves, okos, kommunikatív, kíváncsi és leleményes. Szellemi nyitottsága állandó izgalmi állapot, amelyhez testi agilitás, mozgékonyság párosul. Ezek így együtt sokáig fiatalos tartást biztosítanak számára. Nem nagyon érdeklik az ikreket a drága és csillogó ékszerek. Ha kap is drága ékszert, azt rendszerint elhagyja. Ezért ami hozzá való, azok az olcsóbb, de könnyen pótolható. Bohókás jelleméhez jól illenek a játékos, pajkos vagy állatkás ékszerek. Kedvenc színei a világos színes, de leginkább a sárga.

 

Az XP ékszer ajánlata:

ikrek

ikrek

Rák (Június 22-Július 22.)

 

E csillagjegy szülöttje nagyon pedáns, vaskalapos, ugyanakkor mindene a család. Természete eléggé változó, vagyis nagyon hangulatember. Ezért ékszert is úgy választ amilyen a hangulata és pontosan ki tudja választani, mi illik az aznapi öltözetéhez. Kedvel mindent, ami ezüst, mivel úgy gondolja, mindenhez passzol. Romantikus hangulatában szívesen visel szív alakú medállal ellátott nyakláncot.

 

Az XP ékszer ajánlata:

rák

Oroszlán (Július 23-Augusztus 22.)

 

Az Oroszlán szereti a fényűzést. Ha teheti, mindent aranyba foglalna csillogó gyémántokkal díszítve. Minél feltűnőbb egy ékszer, annál jobb, a lényeg az, hogy mindenki megcsodálja őt. Nem zavarja azt sem, hogy úgy ragyog, mint egy karácsonyfa, tehát képes túlzásokba esni.

Ha pajkos hangulatban van, akkor egyedi, vagy értékesnek tűnő bizsut szívesen visel magán.

 

Az XP ékszer ajánlata:

oroszlán

oroszlán

Szűz (Augusztus 23-Szeptember 22.)

 

Az Oroszlán totális ellentéte. Nem szereti a csillogó ékszeretek, hanem a szolid, visszafogott ékszereket. Öltözködését mindig precízen választja ki. Munkájában pedig nagyon alapos, pedáns. Mindig percre pontosan kiszámolja a napi teendőit. Sokszor szenved önbizalom hiányban, de mindig feldobódik valami szép és stílusos ékszertől. Telitalálat lehet neki egy finom rózsa arany vagy arany nyaklánc kis kristály medállal.

 

Az XP ékszer ajánlata:

szűz

szűz

Folytatása következik az Ékszer horoszkóp, avagy mit viselj horoszkópod szerint 2. részében

Webáruház készítés