Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2016.12.27 12:34

Ékszer horoszkóp, avagy mit viselj horoszkópod szerint 2. rész

Az Ékszer horoszkóp, avagy mit viselj horoszkópod szerint 1. részben megismerkedhettünk a kos, bika, ikrek, rák,oroszlán és szűz csillagjegyekkel.Most következik a cikk folytatása is. Jó olvasást kívánunk önnek.

 

Mérleg (Szeptember 23-Október 22.)

 

Amikor ruhát vásárol, mindig vesz hozzá illő ékszert is. Általában az ékszer szettek azok, amiket szívesen visel. Ha valamilyenékszert kap is, akkor egyből szalad a ruhaboltba, hogy kiválassza az ékszerhez megfelelő ruhát. Kerüli a túlzott feltűnést, kedveli a pasztell gyöngysorokat, amennyiben visszafogottak és illenek az aktuális öltözetéhez.

 

Az XP ékszer ajánlata:

mérleg

mérleg

Skorpió (Október 23-November 21.)

 

A titokzatos skorpióknak több ismerőse van, mint barátja. Nehezen fogad el valakit igazi barátként, de ha mégis megtörténik, akkor erősen ragaszkodik hozzá és képes szélsőségesen viselkedni. Ezt értendő a féltékenységi rohamokra, valamint eléggé csak érzékeny tud lenni. Kitartóan küzd a céljaiért, amit meg szeretne szerezni, azt meg is szerzi. Szereti a sötét színű, vörös kristályos dolgokat, vagy a misztikus stílusú ékszereket. Ebben is képes túlzásokban esni, néha ijesztő tud lenni.

 

Az XP ékszer ajánlata:

skorpió

skorpió

Nyilas (November 22-December 21.)

 

Nyílt, őszinte és emberszeretők a nyilasok. Dinamikus jellem. Mindenben szereti a luxust, de abból is az igényes dolgokat. Viszont nem szívleli azt, ha korlátozzák szabad döntésében, mint például az öltözködésében sem. Ezért csak úgy örül az ékszereknek, hogyha ő választhatja ki magának. Általában harsány színű kristályos, vagy bőrből készült ékszereket szokott választani.

 

Az XP ékszer ajánlata:

nyilas

nyilas

Bak (December 22-Január 19.)

 

A türelem élő szobra a Bakok. Minden téren meg lehet benne bízni. Jelleme inkább antiszociális, kevés emberrel ismerkedik. Ritka számára az olyan ember, akit igaz barátnak tekint. Ha mégis lenne ilyen, akkor ahhoz hűséges, még akkor is, ha a másik fél nem is tudja. Tehát inkább hosszan figyeli a körülötte zajló világot, mielőtt cselekedne. Nehezen oldódik fel az új környezetben. Olyan ajándék neki az igazi, ami nem túl díszes, de elegáns és kifinomult, de minőséget képvisel.

 

Az XP ékszer ajánlata:

bak

bak

Vízöntő (Január 20-Február 18.)

 

E jegy szülötte rendkívüli fotografikus memóriával rendelkezik, csoda, hogy nem emlékszik, hogy született meg. Főbb jellemvonása a hagyományok és korlátainak felrúgása. Szereti a változatosságot. A vízöntőknek nagyon egyszerű ékszert vásárolni, mert voltaképp minden ajándéknak örül. Imádja az érdekes bizsukat és az sem baj, ha túl feltűnő, vagy visszafogott, netán óriási gyöngyökből készült ékszer. Hajlamos kombinálni olyan ékszereket, amik nem illenek egymáshoz. Attól sem ijed meg és büszkén viselné, ha halványkék ruhájához harsány zöld ékszert viselne.

 

Az XP ékszer ajánlata:

vízöntő

vízöntő

Halak (Február 19-Március 20.)

 

Végül utolsóként az ábrándos halak jegyű emberrel ismerkedünk meg, aki szelíd és segítőkész a minden napokban. Érzelmes jellemének köszönhetően boldogan feláldozzák magukat, akiket szeretnek. Úgy viselkedik más emberek társaságában, mintha egy romantikus filmbe csöppentünk volna bele. Barátként amilyen hangulatban van, olyan típusú filmben szerepelhetünk vele együtt. Nagyon hangulatember, és ezt az ékszereikben is meglátszik. Ha egy szép ékszerrel szeretnénk meglepni őt, akkor inkább a növény vagy állatmotívumos lesz az optimális számára. 

 

Az XP ékszer ajánlata:

halak

halak

 

Köszönjük, hogy elolvasta befejező horoszkópos cikkünket.

 

Webáruház készítés