Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2016.12.31 20:18

Karkötő viselési tippek

Ha szeretnél igazán divatosan öltözködni, a karkötőt sem kell otthon hagynod. Ez a kis kiegészítő képes feldobni az egész ruházatod, teljesen más, egyedi megjelenést ad. Nem szükséges kirívónak, sokszínűnek, drágakövekkel telerakottnak lennie. Itt kifejezetten igaz lehet az a mondás, hogy a kevesebb néha több. A letisztult vonalakkal rendelkező ékszerek a kézfejre irányítják környezete figyelmét.

Nem jó választás, ha telerakja karját mindenféle színű és anyagból készült karkötőkkel, mert az nem képes az Ön stílusát és egyediségét kihangsúlyozni. A hatalmas méretű karikák súlya vagy egyszerűen nagy méretei miatt is zavaró lehet mindennapos tevékenységünk során. Ezért fontos lenne, hogy kézfeje méretének megfelelő ékszert viseljen. Számban többet is viselhet egyszerre, melynél elárulunk egy titkot. Kutatások szerint a páratlan számú ékszer viselése a karokon az aszimmetrikus megjelenés miatt kifejezetten feltűnő. Ezt fokozhatjuk még gyűrű(k) viselésével, de itt is érvényesül az előzőleg említett szabály.

karkötő

A kicsi, kézre simuló karperecek közül divatos manapság egyszerre 5-10 db-ot is egy kézre rakni, egyező anyagból és színből. Eltérő anyaghasználat esetében érdemes figyelni a színben és fényességben, valamint a kézre simuló formában összeillő darabokat. A teljes ruházatra is figyelemmel kell lenni, mikor melyik karkötőt válasszuk. Egy hosszú ujjú ruhához inkább a szélesebb és nagyobb, a ruhát szinte háttérbe szorító megjelenésű a karkötő viselete lehet ajánlatos, a rövid ujjú vagy ujjatlan felsőknél viszont pont, hogy a ruházatra kerülhet a figyelem. A karon lévő ruha egyszínűségét egy karkötő eltérő színe és fénye képes igazán feldobni, melyet, ha ujjainkon hordott gyűrűkkel egészítünk ki, még inkább ránk terelődik a figyelem. Egy, a teljes outfittől eltérő színű karkötő viszont csak fiatal lányoknál tanácsos, az egészében egységes megjelenés később mindinkább elvárt. A pink ruházathoz választott anyozott karkötő inkább fiatalos, míg egy elegáns sötétkék, fekete outfitnél éppen, hogy elvárt a sárgás megjelenésű. Számos egyéb tipp is adható a karkötők helyes megválasztásához, mi azt tanácsoljuk, ha többféle karkötővel rendelkezik otthon, minden nap más, egyedi megjelenést adhat magának e kiegészítők viselésével.

Köszönjük, hogy elolvasta cikkünket.

Webáruház készítés