Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2017.01.19 13:55

Ujjtetoválás vagy inkább gyűrű? 1. rész

Emlékeznek a „Shhh” tetoválás őrületére, mely sok híresség varratta az ujjára a csitító üzenetet?

Például Rihanna is ezt tetováltatta mutatóujjára, de Lily Allenek is ez díszeleg a kezén.

rihannalilly alan

Manapság visszahúzódó félben vannak a nagy teljes hátat befedő tetoválás, hanem inkább a minimál elveit követő tetoválások terjednek. A kevesebb néha több. :)

A kicsi minimalista stílusú tetoválások az utóbbi pár évben lettek igen népszerűek. Egyre gyakrabban tűnnek fel „titkos” helyeken, mint például fül mögé, vagy éppen az ujjak oldalán esetleg a csuklón is. Aki igazán bevállalós azoknak valószínűleg már van valamilyen pici tetoválás, amik akár gyűrű, vagy karkötő helyett viselnek.

Egyre többen választják a párok is gyűrű helyett. Valószínűleg azért is népszerű, mert egy életre szól, nem lehet elveszíteni sem, mély érzelmekről árulkodik, valamint különböző szimbólumokkal ki lehet fejezni az elköteleződést. A tetovált gyűrű lehet egy minta, vagy a kedves neve is egy szép, cirkalmas betűstílussal. A lényeg, hogy nagyon alaposan át kell gondolni, mert nem lehet eltakarni, eltávolíttatni pedig nem lesz egy könnyű menet.

Viszont sok hátránnyal járhat egy ujjtetoválás. Példának okáért külső hatásokra hamar cserélődnek a hámsejtek az ujjakon, ezért hamar kikopik és elmosódik. Valamikor olyan intenzíven és hamar kophat a tetoválás, hogy be sem gyógyul igazán és a minta is tartósan rongálódik.

A következő cikkünkben bemutatjuk a gyűrűket.

Webáruház készítés