Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2017.01.24 11:31

Ujjtetoválás vagy inkább gyűrű? 2. rész

Előző cikkünkben bemutattuk az ujjtetoválás divatját és annak hátrányát. Ennen a cikkben pedig következik a gyűrű előnyei és hátrányai.

Jó olvasást kívánunk.

 

A gyűrű, ami a hagyomány jelképe is, az önkifejezés egyik formája és jelképe lehet.

Kiteljesedhet egyszerű karikagyűrűtől kezdve az extrém alakú és mintázatú gyűrűkre is, de még az anyag fajtája is eltérőek lehetnek. Az sárga, rózsa és fehér arany gyűrűk a luxust és a pompát jelképezheti, az ezüst pedig a szolid stílust. Mostanában nagy divat lett az arany és ezüst kombinálása is, ami a sokszínűség jelképe.

egyszerű karikaexkluzív gyűrű

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vannak olyan emberek, akik nem szívesen viselnek arany vagy ezüst gyűrűt több okból is kifolyólag. Például azért nem, mert félnek, hogy elhagyják, vagy valami külső behatás folyamán sérülhet a gyűrű. Ezért ezek az emberek választanak bizsu ékszereket. A bizsu ékszerek pedig megfelelő gondoskodással, akár egy életen át hűséges lehet viselőjéhez. 

Sokszor ajándékozunk női ismerősünknek egy-egy tetszetős gyűrűt ismerve az igényeket és a méreteket. Bizsuk esetében található olyan gyűrűk is, aminek a méretét lehet állítani. Ezzel kiküszöbölhető a gyűrű méret kérdés, ha valaki nem ismeri a méreteket.

 

Különböző alkalmakkor lehet különböző gyűrűt viselni.

A leghagyományosabb gyűrűviselés az eljegyzés. Az eljegyzési gyűrűt (magyar hagyományok szerint) a bal oldali gyűrűsujjon szokás viselni esküvő előtt, utána pedig átvándorol a jobb oldalra.

Viszont nemcsak eljegyzés alkalmából lehet gyűrűt viselni, hanem akár hétköznapi viselethez is tökéletesen passzol, ha megfelelően válasszuk ki az öltözéket.

Báli, vagy éjszakai partikhoz is nagyon jó ötlet a gyűrű hordása, mivel egy szépen ápolt kézen szépen mutat akár egy extravagáns gyűrű is.

Minden igény szerint találhatunk gyűrűt mostanság.

A gyöngy díszítésű gyűrűket általában különleges alkalmakra, a strassz köves gyűrűk éjszakai partikra, kerámia díszítésűek pedig hétköznapi viseletre lehetnek alkalmasak.

 

Következő cikkünkben részletesen bemutatjuk a gyűrűket és az XP ékszer ajánlatait.

Köszönjük, hogy elolvastad!

Webáruház készítés