Kategóriák

1

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ékszer cikkek
2017.05.11 15:00

Különleges ékszerek, amiket kölcsönből sem tudna megvásárolni

Az ékszereknek tárgy mivoltukon túlmutató többletértékük van, amely érdem a korai időkben lényegesen hangsúlyosabbnak mutatkozott, mint napjainkban. Bizonyos aspektusok a háttérbe szorultak az ékszerek kapcsán, mások viszont feledésbe merültek, avagy homályos mitológiai fátyol lengi őket körül.

Amellett, hogy ezek a test felékesítésére szolgáló impozáns tárgyak az önkifejezés kellékeiként is számon vannak tartva, és valamelyest képesek ráhangolódni az ami kint, az bent teóriára, szakrális hátérrel is rendelkeztek (néhol rendelkeznek ma is – nálunk lásd példa gyanánt a házassági gyűrű esetét).

A hétköznapi ember számára olykor elérhetetlennek tűnő drága ékszerek, sokakat elbűvölnek magasztos és pazar ellenállhatatlanságukkal. Olykor az a benyomásunk támad ezekről a megfizethetetlennek ható testékítő tárgyakról, hogy még, ha magas összegű kölcsönhöz folyamodnánk, akkor sem tűnik teljesen biztosnak a birtokunkba kerülésük eshetősége.

Valóban így van ez?

A toplistás borsos árral körbefont ékszerek

Ezek a testdísz-ranglista élén álló méregdrága, sejtelmes glóriával körülzárt ékszerek a szépség és elegancia követőit a hatalmukba keríthetik káprázatos külcsínükkel, dizájnjukkal, precíz és finom megmunkálásban részesült mibenlétükkel.

Habár nem Salamon varászgyűrűjéről, sem pedig a Savoyai Mária Gabriella által viselt hercegnői gyémánt tiaráról van szó, mégis nagy megbecsülést (és hozzá kell tennünk, hogy okkal) vívtak ki maguknak a luxusmárka-kategóriás Chopard, Piaget, Tiffani, Harry Winston, Cartier, vagy akár a Graff kifogástalan remekművei.

Ezek a fényűző klasszist képviselő mestermunkák nem véletlenül kerültek a világ méregdrága ékszereinek az élére, amelyeket a hollywoodi filmcsillagok is előszeretettel viselnek a díjátadókon és rendezvényeken.

ékszer

 

Hitel a vágyott ékszer megszerzéséért?

Amennyiben Ön is valamely méregdrága ékszer bűvkörébe keveredett, és nem rendelkezik sem amerikai gazdag nagynénivel, aki karácsonyra egy szemrevaló Buccellati arany-ezüst kombinációjú, drágakővel ellátott fülbevalót küld ajándékba, nem is egy milliomos család káprázatos és tabukkal felhőzött hétköznapjainak atmoszférájában ringott a bölcsője, akkor talán egy személyi kölcsön lehet a segítségére.

Joggal merülhet fel Önben a kérdés, hogy miért éppen a hitelek ezen profiljához forduljon segítségért, hogy álmai gyűrűjét, karkötőjét vagy nyakláncát toalett asztalának prominens szegletében pihentesse, ha éppenséggel nem egy festői rendezvény termét „ragyogja be” bámulatos ékszerével.

A legkézenfekvőbb magyarázat erre az lehet, hogy a személyi kölcsön a hitelek rugalmas típusai közé sorolódik.

Hogy miért?

Nem egyéb okból kifolyólag, minthogy az igényelt és potenciálisan felvett kölcsön szó szerint bármire elkölthető a családi rendezvényektől a lakásfelújításon át, az autóvásárlásig.

 

Mely magas összeggel rendelkező ékszerek mellett teheti le a voksát a kölcsön felhasználásával?

A felvett kölcsön mértékétől függően, amely flexibilis mivoltából kifolyólag ezer forinttól  hat millió forintig nyújtózkodhat, meglepheti magát egy fontos esemény alkalmából, vagy csupán egy  önkényeztető magatartás apropójából, példaképpen egy Oscar de la Renta nyakékkel, amelynek árértéke 152. 680 forint körül mozog, vagy akár egy Dannijo-féle drágakővel ékeskedő szépséggel, amelynek hozzávetőleges értéke 213. 000 forintban mérhető.

ékszer2

A 12-84 hónapos futamidővel rendelkező személyi hitelek nem igényelnek különdíj-fizetést, sem speciális eljárást és tömött doszáros dokumentációt,  ugyanis a kölcsönök e változatának tulajdonképpeni biztosítéka nem más, mint a hiteligénylő ügyfél jövedelmének felmutatása.

Nem kell adóstársat bevonnia az ügymenetbe, sőt az sem kitét, hogy több évtizedes munkamúlttal rendelkezzen, ha hitelt igényel, a bankok számára elegendőnek bizonyul, ha már túl van a minimum három hónapos időintervallumot számoló próbaidőn, és már betöltötte a 18., esetenként 20-25. életévét (pénzügyi szolgáltatónként  változhat az alsó korhatár-mutató).

Nem hagyható soron kívül a KHR-lista megemlítése, amely azt mutatja, hogy van-e Önnek tartozása, régebbi, nem törlesztett adóssága, hiszen ez kizáró oka lehet a hitelhez jutásnak.

Ha úgy gondolja, hogy a kölcsönfelvétel az egyetlen lehetséges útja, módja a hőn óhajtott drága ékszer megszerzésének, akkor tegye  meg a szükséges lépéseket, és forduljon az ügyintézőkhöz az Önt érdeklő személyi kölcsönnel kapcsolatos kérdések dolgában.

 

Képek forrásai:

http://weddbook.com/media/2178179/jewels

http://www.bonhams.com/auctions/19864/lot/189/#/MR12_page_lots=2&MR12_module_instance_reference=12

Webáruház készítés